GöranPettersson

Göran Pettersson

Gouache

GOSH- vilka härliga gouacher det blev!!


Sent omsider som målandet in i mitt liv, efter att musik, sång, gitarrspel, performance, drama och poesi varit förhärskande i mitt konstnärliga utövande.


Med kraft och förundran- GOSH- fann jag  mitt medium, heltäckande vattenfärg som både går att måla över och ta bort lager av, också efter att det torkat. Detta ger oräkneliga möjligheter att bygga upp en bild som för mig också innebär oräkneliga egna upplevelser under målarprocessen. 

Det har resulterat i många olika bilder med högst varierande tekniker och metoder, där också collage och blandmaterial ingår. Nonfigurativt och figurativt utan likheter , men också här med oräkneliga tolkningsmöjligheter.


Mina poem anknyter ibland till mina gouacher, ibland inte, och kommer under utställningen att exponeras  och varvas med de sånger jag sjunger varje timme.


Självklart  njuter du som besökare av ForrerydLadans koncept av rofylld plats och andhämtningsställe, stimuleras kreativt av egetskapande med bla poesifiske samt av det cafe`et har att bjuda på plats F  på konstrundans karta.

Välkomna!


Göran Pettersson

Utställare Nr 26 och fikaställe F


0761 632900

goran.tenor@gmail.com

nr 26 ForrerydLadan, Forreryd 41 5 km öster om Traryd  vid väg 120

Telefonnummer:

Mail:

Adress:


KARTA

Ladda ner kartan for årets konst och hantverksrunda


KONSTNÄRER

Kort presentation av våra

medverkande konstnärer


KONTAKT

ylvabecker@gmail.com

(+46) 72 587 63 03