AnitaTykesson

Anita Tykesson

Telefonnummer:

Mail:

Adress:

GPS:

076-837 11 32

anita.tykesson.76@gmail.com

Skararp 3483, Traryd

56.55021, 13.73043

Varmt välkomna till folkets hus i Strömsnäsbruk där jag under Konst-och hantverksrundan ställer ut mest tavlor målade i Encaustisk art, smälter vax med speciellt strykjärn och färgat bivax, men även endel smycken och knasänglar.

 

Jag har alltid älskat och teckna, måla och skapa ända sedan barnsben. Har provat olja, akryl och kol, men inte funnit att det varit riktigt jag, men när Jag 2011 kom i kontakt med en dansk konstnär som introducerade mig i Encaustisk art, fann jag mitt kall och det var verkligen jag. Jag har enbart gjort mindre tavlor och visat på konstrundan i 3 tidigare åren, men nu kommer stora tavlor med (om jag hinner rama dom bara)

 

Smyckesdesignen började jag med 2003, lite småskaligt och bara som tidsfördriv för det var kul. Nu 2017 har det blivit mer mig, min stil och den design jag känner jag vill presentera. Unika smycken skapade utav kärlek och passion, noga utvalda pärlor för att just passa dig. Jag har under åren sponsrat många kändisar i Stockholm och är numera smyckesdesigner till Lisa Ljungberg, Annelie Lund från dansbandet Callisto och även till Maria Rolf i dansbandet Titanix genom sponsring.

 

Drömmen och målet jag jobbar mot är att kunna leva på min design och skapande.

 

Ladda ner kartan for årets konst och hantverksrunda

 

Kort presentation av våra

medverkande konstnärer

 

KONTAKT

ylvabecker@gmail.com

(+46) 72 587 63 03